Ons Team

 • Chris Rogghe

  Chris zorgt bij De Kracht van je Stem voor alles wat te maken heeft met het drukken, bestellen en verzenden van lesmateriaal. Ze zorgt mee voor het goede verloop van de dagprogramma's in het Vlaams Parlement. Je kunt Chris ook tegenkomen op een educatieve beurs waar De Kracht van je Stem aan deelneemt. Chris is te bereiken op 02 552 45 34.

  chris.rogghe@vlaamsparlement.be
 • Katrien

  Katrien Brebels

  Bij Katrien kun je terecht voor de dagprogramma's voor leerlingen, de dialoogklassen en de vormingen voor studenten in de lerarenopleiding in het Vlaams Parlement. Katrien bezorgt je alle informatie, stelt het programma samen en ondersteunt leraren om een klasbezoek goed voor te bereiden. Je kunt Katrien bereiken op 02 552 40 47.

  katrien.brebels@vlaamsparlement.be
 • Kris Van den Bremt

  Kris is coördinator in het team van De Kracht van je Stem. Ze ontwikkelt nieuwe projecten en zorgt voor samenwerking met educatieve organisaties en met het onderwijs. Samen met de stuurgroep, geeft ze richting aan de vernieuwingen in het educatieve aanbod en de strategie van De Kracht van je Stem. Je kunt Kris bereiken op 02 552 40 31.

  kris.vandenbremt@vlaamsparlement.be